Ingen varer

    Du er her: HCSmykker.dk -> Huller i ørene

Hul i øret eller næsen

Skal du have lavet hul i øret eller næsen, så kan H.C Smykker gøre det for dig. At få lavet et hul i øret eller næsen er ”næsten” helt smertefrit. Vivian fra H.C Smykker har mange års erfaring med at lave hul i øret eller næsen og har også god erfaring med at lave huller i ørene på mindre børn.


Hvilke typer huller laver vi

Du kan få huller hele vejen rundt om øret og i den lille brusk flap i midten af øret (tragus piercing). Endvidere laver vi også næsering med ørestik. Alle hullerne laves med en steril pistol til ørestikker.


Hvordan laves et hul i øret

Du sidder ned på en briks og får først renset øret. Herefter markeres øret med en farvestift, hvor ørestikken skal sidde. Dernæst skydes ørestikken i med en pistol til ørestikker. Vi anvender naturligvis kun sterile nikkelfrie godkendte ørestikker, som er indkøbt i Danmark og beregnet til huller i ørene.


Hvilke ørestikker kan du vælge

Ørestikkerne er lavet af kirurgisk stål og er nikkelfrie. Ørestikkerne er sølv eller guldfarvede. Guldfarven opnås ved forgyldning af kirurgisk stål. Ørestikkerne fås i diameterne 2.5 mm og 4 mm og er cylinder, kugle eller hjerteformede samt fås med forskellige farver sten. Udvalget er vist herunder.

Udvalg af ørestikker til huller i ørene

Hvad koster det

Vi sætter en ære i at tilbyde en attraktiv pris. Derfor laver vi to huller med ørestikker for kun 140 kr. Et hul med ørestik koster 70 kr i næsen og øret. Fra 3 huller i øret gives rabat, som kan ses når du bestiller. I butikker beliggende i storcentre eller en hovedgade, koster det normalt 300-350 kr for to huller i øret med de samme ørestikker, som vi anvender. Du sparer derfor op til 200 kr for to huller.


Hvordan bestilles tid

Du kan bestille tid ved at henvende dig fra vores side for bestilling af tid til hul i øret og næsen. Vores adresse er Ellehaven 22, 2950 Vedbæk. Husk, altid først at bestille tid og få den bekræftet, da vi er en internetbutik beliggende i et villakvarter.


Bestil tid til hul i øret eller næsen her
Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap