Ingen varer

Læs mere om...

    Du er her: HCSmykker.dk -> Handelsbetingelser -> Sikker betaling

Handelsbetingelser - Sikker betaling

Hos HCSmykker.dk kan betale med dankort, visa/dankort, visa, mastercard, visa electron og JCB. Der tages ikke gebyr ved betaling på hcsmykker.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra hcsmykker.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Hvorfor er det sikkert at betale med betalingskort

Betalingssystemet i vores internetbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de kort-informationer, du sender til os i forretningen. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af Nets) kan skaffe oplysninger om dit kort.

Sikker betaling hos HCSmykker.dk

SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,-, når dit kort misbruges ved brug af pin-koden.


Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap