Ingen varer

    Du er her: HCSmykker.dk -> Clip in hair

Clip in hair – dit clip in hår!

Få dit clip in hår med HCSmykkers Clip in hair!

Savner du fylde eller længde i dit hår?

Så er du kommet til det rigtige sted. Med Clip in hair – dit ekstravagante clip in hår – hjælper HCSmykker dig til at få det smukke, tykke hår, du længe har drømt om. HCSmykker har luksuriøse ”dulleting” i bedste Sex and the city stil, og vi gør alt for at opfylde dine ønsker! Det er jo enhver kvindes ret at forkæle sig selv med en ny fantastisk frisure. Så tøv ikke med at få fingre i dit eget clip in hår. Bestil dit Clip in hair lige her


En pigeaften i byen!

Clip in hair er fantastisk til en bytur med tøserne! Står du altid og touperer dit hår for at skabe mere fylde? Bruger du 20 liter hårlak i et desperat forsøg på at holde på fylden hele natten? Så skynd dig at skifte denne proces ud med dit helt eget clip in hår. Vores Clip in hair er nemt at sætte på og let at style. Du bruger mindre tid på at sætte hår og får med clip in hår mere tid til at sladre med dine veninder! Og når tømmermændene melder sig skal du ikke stå og kæmpe med at filtre touperede og lakerede hårknuder ud. Med Clip in hair er dit clip in hår nemt at fjerne igen.


Hollywoodhår!

Har du tyndt hår af natur? Eller er dit hår slidt? Så forkæl dig selv med et Hollywood-look med Clip in hair. Ønsker du for eksempel at ligne den underskønne Uma Thurman med dit nye clip in hår? I Kill Bill ses hun både med krøllet hår, glat hår og hår med volumen – du kan blive lige så smuk med dit clip in hår fra HCSmykker. Clip in hair er stærkt og sundt, og derfor kan dit clip in hår glattes med glattejern, krølles med krøllejern eller fyldes med volumen med føntørrer.


Fakta om dit Clip in hair

Clip in hair fra HCSmykker er sammensat af 100% ægte Remy hår i den fineste kvalitet og falder derfor perfekt ind i dit naturlige hår. At dit clip in hår er lavet af Remy betyder ganske enkelt, at alle dine clip in hår vender den samme vej fra rod til spids og sørger for, at dit Clip in hair ikke filtrer. Clip in hair er hårforlængelse med clips for enden, som gør, at dit clip in hår er nemt at gå til. Med Clip in hair tager dit clip in hår kun et par minutter at sætte på og tage af. Med Clip in hair undgår du besværet med lim, tråd og andre ting, som kan være med til at beskadige dit hår. Clip in hair fås i flere nuancer, og dit clip in hår kan farves mørkere. Du kan så få dit clip in hår til at matche din egen hårfarve. Hvis du anvender Clip in hair som striber i en mørkere farve end din egen hårfarve, kan du skabe et sjovt og frækt spil, der får dit hår tilsat clip in hår til at stå ud i mængden. Clip in hair kan også vaskes. Du opnår den bedste tørring af dit clip in hår efter vask, hvis du lægger Clip in hair hen over et håndklæde. Clip in hair kan styles, som du ønsker det! Vil du have volumen, så clips dit clip in hår på og føntør det. Clip in hair egner sig også til glattejern, og dit clip in hår bliver fint med krøllejern.


To gode råd om Clip in hair, der holder dit clip in hair smukt i rigtig lang tid:

1. Red dit clip in hår med samme blide facon, som du reder dit eget hår med.

2. Tag dit clip in hår ud om aftenen og mindsk slidtagen.


Du bliver glad og smuk ved køb af Clip in hair, fordi:

- Clip in hair er lavet af 100% ægte fin kvalitet Remy hår.

- Dit clip in hår er nemt at style på flere forskellige måder.

- Clip in hair kan fås og farves i forskellige mørke nuancer.

- Dit clip in hår kan give dig lige præcis det look, du ønsker dig.


Der er mange gode kvaliteter ved vores clip in hår, så skynd dig at købe Clip in hair fra HCSmykker lige her

40 cm glat clip on hair extension

40 cm krøllet clip on hair extension

50 cm glat clip on hair extension

50 cm krøllet clip on hair extension

60 cm glat clip on hair extension

60 cm krøllet clip on hair extension

Pandehår
Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap